Mëngjesi për çdo ditë:
Një filxhan çaj pa sheqer, një filxhan qumësht pjesërisht i skremuar, dy feta bukë të thekur, pak djathë i freskët.
Mesvakti për çdo ditë:
Një lëng portokall i shtrydhur ose një fryt i freskët
E hënë:
Dreka: 70 gramë makarona me brokoli të zier ose thjesht me hudhër dhe vaj ulliri, tre bajame dhe një sallatë.
Darka: Supë me perime, dy vezë në tigan me shumë pak vaj ulliri
E marta
Dreka: oriz me piper dhe erëza të tjera, 60 gramë, spinaq i zier, peshk në grilë dhe një domate.
Darka: thjerrëza dhe lulelakër, djathë i bardhë i freskët
E mërkurë
Dreka: spinaq ose lakra të egra të kaluara në tigan me erëza, një fileto viçi në grilë
Darka: supë me perime dhe dy feta bukë të thekur
E enjte
Dreka: perime të stinës dhe supë me drithëra
Cena: krem perimesh dhe 120 gramë fileto gjeldeti
E premte
Dreka: sallatë me radhiqe ose belge dhe 70 gramë makarona me mish të grirë viçi
Darka: peshk troftë me patate të ziera dhe perime të ziera
E shtunë
Dreka: sallatë mikse dhe dy vezë të ziera.
Cena: supë krem me perime dhe 120 gramë pulë me patate të ziera
E Diela
E lirë sipas dëshirës