Hajduti që nuk di të vjedhë (Video)

Hajduti që nuk di të vjedhë (Video)
Ndonjëherë, njerëzit i bëjnë gjërat më të vështira se sa mund të jenë, thjesht duke mos i shikuar në shumë këndvështrime.

Kjo video për të qeshur tregon momentin mbase tejet banal të një hajduti.

Ai bën përpjekje të vështira për të hapur një “dritare” dhe më në fund ia arrin.

Synimi është për të vjedhur, por ai mbase nuk e dinte se po futej thjesht në një garazh makinash dhe në pjesën e përparme të tij mund të hysh e të dalësh pa pasur fare vështirësi.

Para se të largohej pa marrë asgjë, ai provon të hapë edhe një herë një derë. /e.a/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: