Meksikë, rrezikon jetën për të shpëtuar qenin e tij (Video)

Meksikë, rrezikon jetën për të shpëtuar qenin e tij (Video)
Një qenush është kthyer në një personazh humori në mediat meksikane. Pasi i ka shpëtuar të zotit nga duart, ka vrapuar në mes të rrugës dhe mes makinave duke rrezikuar të shtypej.

I zoti e tij e ka ndjekur pas mbi një biçikletë dhe ka filmuar gjithçka. Në fund, qenushi është kapur nga një kalimtar pas një aventure jo të shkurtër.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: