BarçaMania në Tokio (Foto)

BarçaMania në Tokio (Foto)
Barcelona është një nga skuadrat më dominante dhe me influencë në botë. Kudo që ky ekip shkon, vëmendja fokusohet aty.

Futbolli konsiderohet sporti më popullor në botë dhe një skuadër që në gjirin e saj mbart lojtarë të klasit botëror i duhet të përballet me turma,

Nga Tokio Barcelona firmosi zyrtarisht edhe marrëveshjen me partnerin e ri, Rakuten.

Në kryeqytetin e Japonisë pasi firmosi marrëveshjen me Rakuten, kompania e famshme e veshjeve, për 235 milionë dollarë, lojtarët e Barcelonës janë rrethuar nga mijëra tifozë.

Pritja e tifozëve, medieve dhe personaliteteve të biznesit e me gjerë ka befasuar edhe vetë qeverinë japoneze.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: