Video / Qentë gjermane më të mirët në trajnim

Video / Qentë gjermane më të mirët në trajnim
Qentë e racës gjermanë janë më të mirët dhe më të disiplinuarit për t’u trajnuar.

Një video e publikuar nga gazeta Express tregohet se si gjermanët i trajnojnë qentë e tyre dhe se sa të bindur ata janë ndaj trajnuesit.