Video / Kryeministri Edi Rama e nis ditën me Kalanë e restauruar të Lezhës

Video / Kryeministri Edi Rama e nis ditën me Kalanë e restauruar të Lezhës
Kryeministri e nis ditën me një postim në rrjetin social të pamjeve të Kalasë së Lezhës që sapo është restauruar, që tashmë është e vizitueshme nga turistët.

Pamjet jepen për mes një videoje të cilën kreu i qeverisë e shoqëron me shënimin:

“Mirëmëngjes!

Ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje fantastike nga Kalaja e Lezhës, e restauruar dhe me shërbime të reja për vizitorët e turistët e shumëfishuar”./l.k./