I bllokuar në parkim, por shikoni çfarë i ndodh këtij shoferi (Video humoristike)

I bllokuar në parkim, por shikoni çfarë i ndodh këtij shoferi (Video humoristike)
Ky shofer është në siklet të vërtetë. Ka ngelur i bllokuar në parkim.

Makinat e tjera janë shumë afër.

Më në fund mbërrin një dashamirës që e ndihmon , por pikërisht ndihma shkakton një situatë nervozizmi dhe humori.

Shikojeni vetë në video. /a.a/