Ne vishemi, Bora zhvishet

Ne vishemi, Bora zhvishet
Në tetor të hyrë me temperaturat që ulen ndjeshëm, kemi filluar të ndërrojmë gardërobën e, pse jo, në mbrëmje të veshim xhaketat. Por Bora Zemani, jo. Ajo nuk dorëzohet, ajo as që do t’ia dijë për freskinë vjeshtore. Prezantueses simpatike, nuk i ndahet shpirti nga jugu popullor e ja ku na afron edhe këtë foto me kostum banje, në një plazh të shkretë privat. Urojmë të jetë e fundit banjë në det, sepse nuk do të donim të ftohej dhe emisioni i saj të mbetej pa prezantim.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: