Bleona, kjo lexuese e rregullt

Bleona, kjo lexuese e rregullt
Në fakt është një mendim i përgjithshëm, një paragjykim, më saktë, mbi vajzat e showbiz-it. Ato janë thjesht bukuroshe por që nuk lexojnë. Ndoshta për të heshur poshtë këtë tabu’ ose ndoshta edhe për të na “ndriçuar” ditën me një sensualitet të veçantë, Bleona Qerreti, ka zgjedhur të na mbushë mendjen se ajo, jo vetëm që lexon, por lexon gazetë dhe madje të profilizuar në ekonomi. Kjo na habit por ja që përsëri Bleona identifikohet menjëherë, zgjedh ta lexojë gazetën e shtrirë në një vaskë, në një hotel luksoz. Ulkonja humbet “qimet” por jo “vesin”!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: