Dy “big” bashkë

Dy “big” bashkë
Agron Llakaj është prezantuesi dhe aktori i humorit i njohur nga të gjithë shqiptarët e, prej vitesh, është në majë të karrierës. Nga ana tjetër e detit, Gerry Scotti është edhe sot, një nga liderët e ekranit italian, një personalitet i padiskutueshëm në mediat italiane. Të dy “big-ët” e ekranit, janë bërë bashkë në një takim, nga ku Agron Llakaj ka kapur këtë foto spontane, si kujtim.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: