Estela sensuale edhe pse shtatzënë

Estela sensuale edhe pse shtatzënë
 

Estela Ujka është në pritje të ëmbël për herë të tretë. Këtë fakt ajo e ka bërë publike shpesh, por kjo foto është diçka speciale, një kujtim edhe më i ëmbël. Në mënyrë të ngjashme me VIP-at nëpër botë, edhe estela ka preferuar të ketë të përjetësuar në një foto, momentet më të bukura të shtazanisë, e veshur vetëm me të brendshme, në këtë rast floreale e mëndafsh. Ajo duket aq e bukur dhe sensuale, teksa prek barkun që rritet.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: