FOTO/ Si kanë ndryshuar yjet e futbollit pas operacioneve plastike

FOTO/ Si kanë ndryshuar yjet e futbollit pas operacioneve plastike
Tashmë me hapat e shpejtë të zhvillimit të mjeksisë konkretisht operacioneve plastike, figura të shquara në botë kanë “investuar” në paraqitjen e tyre duke e përmirësuar atë.

Këtyre ndërhyrjeve nuk i kanë rezistuar as futbollistët, madje ata kanë pasur ndryshime drastike që prej shfaqjeve të para në fushat e blerta dhe në vazhdim.

Lojtarë si portugezi Ronaldo, Gareth Bale, kanë pësuar ndryshime të mëdha në fytyrën e tyre ndër vite. /f.ç/

Foto: Google

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: