“Hot” si Laura Nezha

“Hot” si Laura Nezha
Këngëta e saj melodike dhe portreti prej vajze të brishtë, të gënjen. Ajo është edhe një vajzë bukuroshe dhe me këtë foto ka treguar se e di fort mirë këtë dhe se ka vendosur edhe ta ekspozojë. Sot një aktore me talent dhe mjaft e aktivizuar, Laura Nezha, vjen me një set të ri fotografik, ku shfaqet shumë e nxehtë, me veshje mbrëmjeje të ngjitur pas trupit dhe me tejdukshmëri, të cilat nuk para i përdor.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: