Jay-Z rrëfen tradhëtinë ndaj Beyonce: Ja se çfarë e shpëtoi martesën tonë

Jay-Z rrëfen tradhëtinë ndaj Beyonce: Ja se çfarë e shpëtoi martesën tonë
Megjithëse duken si një çift perfekt Jay-Z dhe Beyonce, por edhe ata kanë pasur momentet e tyre mjaft të këqija.

Ylli i Hip Hop-it ka, për herë të parë ka zbuluar se ka tradhtuar gruan e tij, Beyoncen por ka qenë terapia ajo që ka ndikuar që lidhja e tyre të vazhdojë së funksionuari.

Martesa e tyre 8-vjeçare jo rrallë herë është shoqëruar me probleme të ndryshme, por falë terapisë ata i kanë shpëtuar divorcit. Jay-Z ka treguar në bashkëbisedimin e tij me Dean Baquet, për tradhtinë dhe plagët që ishin krijuar në lidhje me bashkëshorten e tij, 36- vjeçare. Jay-Z nuk e ka treguar emrin e femrës me të cilën e ka mashtruar Beyoncen.

/f.ç/Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: