Këngëtaret më të njohura, për jetë nate

Këngëtaret më të njohura, për jetë nate
Kanë zgjedhur që mbarimin me sukses të një koncerti, ta festojnë siç u ka hije, duke shijuar një gotë në miqësi të mirë në një lokal nate. Janë disa nga këngëtaret më të njohura të këtij vendi dhe është shumë komfortuese kur i shikon kaq mikesha me njëra-tjetrën. Marsela Cibukaj, Rovena Dilo, motrat Irma dhe Eranda Libohova, Kejsi Tola dhe Eneda Tarifa janë pjesë e vazhdueshme e jetës muzikore të artit shqiptar ndaj kjo tryezë e ngrohtë është si një ogur i mirë për aktivitete të tjera mes tyre.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: