Kur përgatitesh t’i bësh gropën tjetrit...shikoni si e pëson ky djalosh (Video)

Kur përgatitesh t’i bësh gropën tjetrit...shikoni si e pëson ky djalosh (Video)
Ky djalosh ka marrë në dorë një legen me ujë dhe po i afrohet nga prapa një vajze që flet e zemëruar në telefon.

Sipas gjithë gjasave, ka planifikuar t’i bëjë vajzës një shaka të pakëndshme.

Por ndodh diçka që përmbys planin dhe djaloshi e pëson vetë. /a.a/