Kur rregullon shtëpinë dhe të hipin nervat... (Video humoristike)

Kur rregullon shtëpinë dhe të hipin nervat... (Video humoristike)
Kur rregullon shtëpinë, duhet të mbash edhe nervat në vend.

Punët e vogla mund të të acarojnë dhe pastaj...

Shikojeni vetë çfarë bën ky burrë në video. /a.a/