Maska me kastravec

Maska me kastravec
Me siguri të gjithë i njihni vlerat e kastravecit. Një superfuqi për sa i përket lëkurës së pastër nga toskinat. Është i jashtëzakonshëm mbi lëkurë, veçanërisht pasi keni marrë rreze dielli. Qërojeni një kastravec dhe shtypeni, derisa të bëhet një masë e butë, dy feta vërini mbi sy. Mbajeni maskën mbi fytyrë për 3-5 minuta. Shpëlajeni dhe do të ndieni menjëherë hidratim dhe freski.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: