Më në fund një Erisa elegante

Më në fund një Erisa elegante
Ajo është një nga femrat më të njohura të politikës dhe ka shumë vite që militon pranë LSI-së.

Por e sigurt është që Erisa Xhixho as që e ka çuar në mendje që të dallohet për stilin apo sensualitetin e saj.

Duket se ka qenë një zgjedhje e politikanes së re.

Ajo ka një karakter të fortë e luftarak dhe këtë e ka treguar edhe me veshjen shumë mashkullore, këmishë e pantallona.

Por ja që në këtë foto më në fund “e kapëm mat” të veshur me elegancë, me një fustan të zi klasik e flokë të kuruar.

Dhe na pëlqeu shumë kjo pamje e ëmbël e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: