Rajmonda mahnit me look-un e ri

Rajmonda mahnit me look-un e ri
Që është një yll i skenës dhe ekranit shqiptar, kjo dihet e askush nuk mund të thotë të kundërtën. Por me këtë pamje të re, krehje me këtë model dhe veshjen, Rajmonda Bulku, aktorja e mirënjohur, na mahniti me klasin dhe sharmin e saj të pavdekshëm. Një grim i kujdesshëm dhe këpucët, i shkojnë shkëlqyeshëm jakës “teatrale” në lejla, që thyen të zezën. Një “diva” e vërtetë!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: