Rama: Kontroll kompanive të mëdha që shkelin ligjin

Rama: Kontroll kompanive të mëdha që shkelin ligjin
Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se kompanitë e mëdha duhet të largohen nga shkelja e rregullave dhe dispozitave ligjore, pasi qeveria do të ketë një plan kontrolli tek të gjitha subjektet.

“Kjo është një betejë që në do ta nisim, dhe thirrja ime për kompanitë e mëdha ti japin fund kësaj loje, dhe ne nuk do të lejojmë për asnjë dhe për asnjë lloj rëndësie. S’kanë faj njerëzit që ankohen për rrogat që marrin, ne do të jemi aleat për ta dhe do tu shërbejmë atyre, do të bëjmë kontrolle në të gjitha kompanitë, pasi nuk mund të lejojmë që drejtuesit të sillen kështu”, tha mes të tjerash Kryeminsitri Edi Rama./l.k./

(Foto: Google)

Shpërndajeni me miqtë tuaj: