Sa nostalgji, duam përsëri Silvanën!

Sa nostalgji, duam përsëri Silvanën!
Kjo foto ku prezantuesja historike e festivaleve dhe spektakleve, Silvana Braçe, pozon me këngëtaren e njohur, Mimoza Shkodra, na solli kujtime të shumta dhe nostalgji. Ishin ato vite të arta, kur e bukura dhe e ëmbla, Silvana Braçe, ishte figurë e padiskutueshme e ekranit, ndërsa e dashuronin të gjithë! Por edhe sot, Silvana nuk ka ndryshuar shumë dhe ruan po atë buzëqeshje karakteristike që na mbante të gozhduar në ekran.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: