Si i bën punët e shtëpisë kjo femër me këta thonj?

Si i bën punët e shtëpisë kjo femër me këta thonj?
Kjo modele ka prezantuar krijimin më të fundit në Javën e Modës të Kinës në Pekin.

Në këtë paraqitje bien në sy thonjtë e gjatë dhe të lyer në të kuq, që përfundojnë me një majë të mprehtë.

Mirë të tjerat, po punët e shtëpisë si i bën kjo vajzë me këta thonj? /a.a/ Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: