(VIDEO) Sekreti i kuzhinierit, si mund të përgatitet një ëmbëlsirë e veçantë në pak minuta

(VIDEO) Sekreti i kuzhinierit, si mund të përgatitet një ëmbëlsirë e veçantë në pak minuta
Ky kuzhinier na tregon një mënyrë të veçantë për të përgatitur një ëmbëlsirë.

Video është e shkurtër dhe tregon se gjithçka është e mundur në pak minuta, duke patur ca materiale të parapërgatitura.

Por ka edhe një surprizë që mund të bëjë që ëmbëlsira të jetë jo vetëm e shijshme, por edhe shumë e veçantë në pamje. /a.a/