Vishet më në fund Enca

Vishet më në fund Enca
Sepse të shikosh të postuara prej saj foto ku ajo është e veshur, tashmë është një përjashtim. Ndaj na pëlqeu. Nga aeroporti, Enca na përshëndet me këtë veshje me peliçe të verdhë, bluzë pambuku e xhinse normale. Por nuk ka ndenjur dot plotësisht “e urtë” dhe i ka shtuar veshjes një palë syze “të çuditshme” në ngjyrë të ndezur. Nga Rinasi në Amsterdam, ja ku Enca na buzëqesh sërish, edhe këtë radhë e veshur. Pse ka filluar t’i pëlqejë kaq shumë Amsterdami ku ka nisur të shkojë shumë shpesh?

Shpërndajeni me miqtë tuaj: