Dita e parë
Mëngjesi: 1 copë bukë të thatë misri e lyer me gjizë, 1 vezë e zier, 2-3 kumbulla të thata.
Dreka: 1 copë bukë integrale, 1 sallatë me domate dhe tranguj, 1 banane.
Darka: 100 gramë mish viçi të pjekur, 1 sallatë e “madhe” me lakra dhe karota, 2 patate të ziera, 1 mollë.
Dita e dytë
Mëngjesi: 1 gotë lëng portokalli, 1 gotë qumësht pa yndyrë, 1 banane dhe 1 copë bukë e thatë misri.
Dreka: 200 gramë fileto pule (në skarë), 2 domate, ½ e trangullit, 1 gotë kos frutash (mund ta përgatisni vetë në shtëpi, duke shtuar fruta të ndryshme dhe një gotë kos), 1 mollë.
Darka: 150 gramë peshk i pjekur, 2 patate të ziera.
Dita e tretë
Mëngjesi: 2 copa bukë e thatë misri, 150 gramë fileto pule (e pjekur), 1 domate.
Dreka: 1 supë me perime, 1 copë bukë integrale, 1 sallatë me lakra, karota dhe panxhar i kuq i zier, 1 banane.
Darka: 150 gramë mish viçi i pjekur, 1 sallatë me panxhari të kuq, lakra dhe karota, 1 banane.