Kaçurrelat e Adrolës...

Kaçurrelat e Adrolës...
Kaçurrelat e Adrolës

Portreti i saj ekzotik dhe aspak shqiptar, në fakt, është nga më të dëshiruarit në modën shqiptare e jo vetëm. E ajo ka gjithë të drejtën të guxojë me pamjen e saj, por ajo jo, nuk e bën këtë shpesh. Ka preferuar gjithmonë të duket sa më natyrale. E ka këtë luks me ato tipare. Por ja që e bëri një eksperiment këtë fundvit, e si i menduar mirë që ishte, doli me sukses. Ajo po i pret festat si një kaçurrele bukuroshe dhe i shkojnë flokët shumë kështu!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: