Miqtë “e shtrenjtë” të Erës

Miqtë “e shtrenjtë” të Erës
Miqtë “e shtrenjtë” të Erës

E ja që e zbuluam sekretin e bukurisë së Era Rusit. Në fakt, na e zbuloi vetë ajo dhe u drithëruam nga “sakrificat” që duhet të bëjë një femër për të qenë edhe më e bukur. Në këtë foto të postuar nga këngëtarja vullkanike, miqtë e saj i rrëshqasin nëpër fytyrë, për t’i dhuruar pak rini nga vetja e tyre. Kërmijtë e Erës duket se e kanë me qejf të paparë këtë shëtitje estetike. Vetë Era duket se po i shfrytëzon miqtë e saj, deri në fund.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: