Njihuni me motrën e tretë Vjollca

Njihuni me motrën e tretë Vjollca
 

Ajo ka ditëlindjen dhe merr urimet nga dy motrat e saj të njohura, Marina dhe Luana. Lira Vjollca ngjan me të dy motrat nga flokët e verdhë të theksuar, por fizikisht ato janë të ndryshme. “Gëzuar ditëlindjen, jeta ime! Forca, ëmbëlsia dhe dashuria jote, janë vërtetë frymëzuese për ne! Jemi të bekuara që kemi një motër udhëheqëse, si ti!” - uron me fjalë të ngrohta motrën e saj, Luana.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: