Renisi, fatlum mes dy biondeve

Renisi, fatlum mes dy biondeve
 

I ka rënë fati Renis Gjokës, jo vetëm për zërin brilant, disi edhe trashëgim nga xhaxhai i tij Aleksandër, por edhe sepse ka mikesha, njëkohësisht kolege, të bukura e të zonjat, si ai. Ja ku pozon mes dy biondeve të mirënjohura të ekranit e këngës, Miriam Canit dhe Eneda Tarifa, gjatë një aktiviteti muzikor. “Në mes të yjeve!” - komenton me superlativa, edhe vetë Renisi.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: