Rrofshin aktorët e humorit!

Rrofshin aktorët e humorit!
Ajo zbriti në Rinas si fitimtare, nga një kampionat botëror, por jo shumë u kujtuan për të. Në një vend që brohoret për partitë ose për golat e futbollit, një kampione si ajo, kalon në heshtje, dhe kjo është ironike. Por ja që aktorët e humorit, Florian Binaj me kolegun  e tij, patën kënaqësinë të pozojnë me të e t’i shprehin mirënjohje. Rrofshin aktorët e humorit!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: