“Sallata” e Aurelës, në Paris

“Sallata” e Aurelës, në Paris
Karriera e saj po vazhdon në ngjitje dhe ajo është aktive, më shumë se kurrë, në rrjetet sociale. Aurela Hoxha po shëtit Europën si fotomodele e disa prej markave më të mira të botës e kështu, njëherë e mirë, ka hedhur poshtë çdo mendim dyshues për aftësitë e saj. Por ideja më e fundit e një seti fotografik, është më tepër se interesante, sepse Aurela bukuroshe pozon mes domateve e panineve, e deri me një shparg që i zbukuron lëkurën. Por edhe në mes të kësaj sallate sensuale, ajo duket mjaft seksi, një shtëpiake ashtu si të gjitha do të donim të ishim.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: