Vodhi marketin e lagjes, shpallet në kërkimin

Vodhi marketin e lagjes, shpallet në kërkimin
Një i ri ka shfrytëzuar kohen e keqe për të realizuar vjedhjen e një marketi në lagje, madje pa u pikasur fare.

Policia sqaron se nga marketi janë vjedhur marrë mallra me vlerën e rreth 50 mijë lekëve.

“Në fundjavë është vjedhur maketi në lagjen ‘Hajro Çakërri’, në pronësi të 29-vjeçares Sh.J.

Pas këqyrjes së vendit të ngjarjes po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.

(Foto: Google)

Shpërndajeni me miqtë tuaj: