Demi Moore ekzagjeron sërish, i dashuri i ri është 30 vjet më i vogël

Demi Moore ekzagjeron sërish, i dashuri i ri është 30 vjet më i vogël
Aktorja amerikane është e njohur për lidhjet e saj me meshkuj shumë më të ri se veten.

Por këtë herë, ka ekzagjeruar vërtet.

55-vjeçarja është prej disa muajsh në një lidhje me një aktor, kantautor dhe muzikant.

Nick Jonas është vetëm 25 vjeç, plot 30 vjet më i ri se aktorja e famshme. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto: Google

Shpërndajeni me miqtë tuaj: