Dorëzimi i mandatit të Finos, shtohet konkurrenca e deputeteve simpatike në Kuvend

Dorëzimi i mandatit të Finos, shtohet konkurrenca e deputeteve simpatike në Kuvend
Janë momente vendimtare për karrierën politike të Gentiana Cakranit.

Deputeti socialist i qarkut të Fierit, Bashkim Fino, pritet të japë dorëheqjen nga momenti në moment nga mandati për të shpallur kandidaturën zyrtare për kreun e FSHF-së.

Nga dorëheqja e Finos, në bazë të listës dhe rregullores e përfiton mandatin kryetarja aktuale  e PS-së së Fierit, Gentiana Cakrani, e cila pritet të ndryshojë gjithashtu raportet e përfaqësimit të femrave në Kuvendin e Shqipërisë.

Por ajo pritet të shtojë edhe konkurrencën mes deputete simpatike që përfaqësojnë Kuvendin.

/a.m/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: