Gazi, gju më gju me ... kalin!

Gazi, gju më gju me ... kalin!
Një pasion të ri të panjohur, të aktorit të njohur, Gaz Paja, e zbuluam përmes këtyre fotove kaq emocionuese.

Njihnim pasionin e tij për artin dhe aktrimin, atë për jetën e natës dhe plazhet, për biznesin e për politikën, por këtë pasion për kuajt, nuk e njihnim.

Gazi duket i përhumbur në “bashkëbisedimin” me këtë kalë të bukur, në një stallë.

Ky takim e ka bërë atë të largohet pak nga zhurma dhe lodhja e Tiranës, ku ai ka një axhendë tepër të ngjeshur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: