Monika darkon me “shoqen”

Monika darkon me “shoqen”
Kanë shkuar të darkojnë bashkë, ajo vetë e nënvizon poshtë fotos, si dy shoqe.

Monika Kryemadhi, liderja e LSI-së, dhe vajza e saj, kanë darkuar bashkë dhe kanë shkrepur këtë foto të ëmbël, ku ajo që dallohet më shumë, është një ngjashmëri e jashtëzakonshme, si dy binjake.

Kjo pavarësisht diferencës së moshës.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: