Pasioni i Borës për shkallët

Pasioni i Borës për shkallët
Sa shumë i do Bora Zemani shkallët, qofshin ato betoni ose hekuri.

Në fotot që ajo poston, edhe në ato të dala së fundmi, vumë re se ajo i ka pasion shkallët ku shtrihet, ulet, pozon, herë me tuta e xhinse, e herë me fustane sensuale ose edhe në poza tepër seksi.

Por sa të vështirë e ka ajo të pozojë, kur fustanet janë më shumë se të shkurtra?

Duket se jo dhe aq, si e sprovuar që është me kamerën, ajo ia del më së miri.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: