Pezullohen 4 drejtorë të UKT-së, për shkelje dhe moszbatim urdhri

Pezullohen 4 drejtorë të UKT-së, për shkelje dhe moszbatim urdhri
6 drejtorë të Ujësjellës Kanalizime Tiranë ja pezulluar nga detyra ditën e sotme.

Sipas burimeve zyrtare të UKT bëjnë me dije se drejtuesit e njësive janë pezulluar për shkak të mos zbatimit të urdhrave të brendshëm të administratës dhe për disa nga shkeljet e konstatuara gjatë punës së tyre.

Gjithashtu ky vendim lidhet me performancën në punë dhe nuk është çështje politike sipas burimeve.

Teksa të pezulluarit do të vlerësohen nëse do të kthehen në punë apo do të largohen nga detyra janë komanduar 6 drejtues të rinj.

/f.ç/Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: