E vrasin krokodilin dhe i presin kokën, por përballen me një surprizë të frikshme (VIDEO)

E vrasin krokodilin dhe i presin kokën, por përballen me një surprizë të frikshme (VIDEO)
Një krokodil është vrarë dhe është copëtuar.

Koka e tij e prere ka përfunduar në lavamanin e një banese.

Por, ndërsa filmojnë kokën, ndodh e papritura: Krokodili hap gojën sikur kërkon të kafshojë. /a.a/ Albanian Free Press Online/