VIDEO-HUMOR/ Gruaja e përzë nga shtëpia, por ai pret me durim që t’i punojë rrengun...dhe e lë të shtangur

VIDEO-HUMOR/ Gruaja e përzë nga shtëpia, por ai pret me durim që t’i punojë rrengun...dhe e lë të shtangur
Një konflikt bashkëshortor degjeneron, teksa gruaja e ka përzënë burrin nga shtëpia.

Jo vetëm kaq. Ajo nis t’i hedhë nga ballkoni gjithë sendet e tij personale.

Por djali pret me durim që gruaja t’i hedhë në inat e sipër edhe atë sendin që i duhet.

Shikoni videon dhe do të zbuloni surprizën. /a.a/ Albanian Free Press Online/