VIDEO/ Ky qen nuk ja ka ngenë lodrave, shikoni sa serioz sillet me këlyshin që kërkon të luajë

VIDEO/ Ky qen nuk ja ka ngenë lodrave, shikoni sa serioz sillet me këlyshin që kërkon të luajë
Një kelysh kërkon të luajë.

Ai i afrohet qenit më të madh dhe i vjen vërdallë, duke e ftuar në lojë.

Por qeni ruan seriozitetin.

Duket se nuk ja ka ngenë ‘kalamajve’. /a.a/ Albanian Free Press Online/