VIDEO/ Një “alien” në rrugë? Si reagojnë "trimat" përpara pamjes së rrallë

VIDEO/ Një “alien” në rrugë? Si reagojnë "trimat" përpara pamjes së rrallë
Shfaqja e një “alieni” në rrugë mund të shkaktojë reagime nga më të çuditshmet.

Befasia dhe, sidomos, pamja e diçkaje jashtëtokësore, shkakton panik.

Në këtë video janë përmbledhur disa momente të tilla.

Një njeri i maskuar si alien, u shfaqet papritur njerëzve.

Shikojeni vetë se si reagojnë ata. /a.a/ Albanian Free Press Online/