VIDEO/ Serfisti gjen zgjidhje për të ushtruar sportin edhe pa det, shikoni pamjet

VIDEO/ Serfisti gjen zgjidhje për të ushtruar sportin edhe pa det, shikoni pamjet
Në pamundësi për të dalë në det, ky serfist ka gjetur një zgjidhje origjinale.

Ai i ka montuar rrota serfit me vela dhe ka dalë në rrugë.

Era gufon velën dhe serfi ecën si një barkë në mes të rrugës.