Shikoni çfarë bën lypësi i vogël me një shishe arançate, pamjet në këtë video janë vërtet mallëngjyese

Shikoni çfarë bën lypësi i vogël me një shishe arançate, pamjet në këtë video janë vërtet mallëngjyese
Duket se këta lypës të vegjël janë vëllezër me njëri-tjetrin.

Ata i shtrijnë dorën për ndonjë monedhë njerëzve që kalojnë në rrugë ose drejtuesve të automjeteve.

Dikush i jep vëllait të madh një shishe arançatë dhe kërkon t’ja japë të voglit, por ai nuk e pi pa e ndarë me vëllanë.

Atëherë vëllai i madh bën një ‘dredhi’ për të kënaqur të voglin.

Kjo video ka mallëngjyer qindra mijëra njerëz në internet për mesazhin humanitar që përcjell./a.a/ Albanian Free Press Online/