VIDEO/ Çfarë fati paska patur ky shofer, shikoni si mbetet kamioni i varur mbi urë

VIDEO/ Çfarë fati paska patur ky shofer, shikoni si mbetet kamioni i varur mbi urë
Shoferi i këtij kamioni paska qenë jetëgjatë.

Automjeti ka ngelur i varur mbi një urë të lartë në Buenos Aires të Argjentinës.

Ai ka dalë nga rruga, ka thyer barrierat anësorë, por është ndalur vetëm pak centimetra nga vdekja.

Shoferi u tha gazetarëve lokalë se ai nuk mbante mend asgjë se çfarë kishte ndodhur dhe dyshohet se e ka zënë gjumi në timon. /a.a/ Albanian Free Press Online/