VIDEO/ Hajduti zgjedh femrën e gabuar për të vjedhur në autobus, e pëson keq

VIDEO/ Hajduti zgjedh femrën e gabuar për të vjedhur në autobus, e pëson keq
Ky hajdut duket se ja ka ‘vënë syrin’ çantës që një femër mban në dorë.

Ai tenton disa herë të zgjasë dorën, dhe më në fund e fut në çantë.

Por femra e ka ndjerë dorën e hajdutit në autobus.

Reagimi i saj është i pabesueshëm. /a.a/ Albanian Free Press Online/