VIDEO/ Kur rreziku të vjen andej nga nuk e pret...shikoni çfarë u ndodh këtyre njerëzve në trotuar

VIDEO/ Kur rreziku të vjen andej nga nuk e pret...shikoni çfarë u ndodh këtyre njerëzve në trotuar
Këta njerëz janë ulur të qetë në tavolinën e një bari në trotuar.

Por rreziku ka ardhur andej nga nuk e prisnin...nga lart.

Shikoni çfarë u ndodh dhe si shpëtojnë për një fije. /a.a/ Albanian Free Press Online/