VIDEO/ Ky dem qenka i paparë, provokon një grua dhe...shikoni ku e çon gjuhën

VIDEO/ Ky dem qenka i paparë, provokon një grua dhe...shikoni ku e çon gjuhën
Pamjet në këtë video janë vërtet për të qeshur.

Një dem ka futur kokën në automjetin e ndaluar ku ndodhet një grua me fëmijën e saj.

Demi nxjerr gjuhën dhe...shikoni ku e drejton. /a.a/ Albanian Free Press Online/