VIDEO/ E pabesueshme si e kap peshkun ky fëmijë me një kallam-lodër

VIDEO/ E pabesueshme si e kap peshkun ky fëmijë me një kallam-lodër
Ky fëmijë ka në dorë një kallam peshku që është një lodër.

Por edhe kjo lodër ka një grep dhe një fill dhe funksionon.

Ai arrin të kapë një peshk, të cilin e nxjerr me duar nga uji.

Duket histori e pabesueshme? Shikojeni vetë. /a.a/ Albanian Free Press Online/